Banana scones

 

Är för tillfället helt frälst i dessa banan scones. Receptet kommer
från Åsa @fyscoachen Söderberg som skrivit kokbokenfrån
”Paleo naturlig mat och livsstil”.
Sitter fint efter träning - med jordnötssmör som pålägg blir det ännu bättre 😀
Till 3 små scones behöver du:
1 banan (typs 100 gram)
1 ägg
1 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
lite salt
linfrön

Sätt ugnen på 200 grader. Mosa bananen och vispa ihop med ägget. Tillsätt de torra ingredienserna och blanda ihop till en smet. Forma tre scones och lägg ut på bakplåtspapper. Toppa med linfrön. Grädda 8-10minuter. Allra godast är de när de är ljumna, men funkar kalla med
.

2 reaktioner till “Banana scones

  1. Har flera halvt övermogna ekobananer hemma. Nu vet jag vad jag ska prova! 😀 Tack för tipset!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *