In the zone – for now

I alla fall för idag. På fotona ovan ser vi ketonerna till vänster (mellan 0,5-3,0 ses som det optimala värdet) och mitt morgon blodsocker till höger. Inget konstigt med det höga glukosvärdet – jag brukar ligga runt 5-5,4 på morgonen för att uppmäta lägre värden ju längre dagen går (har att göra med ett adrenalin påslag på morgonkvisten antar jag – dags att gå upp!). Anyways,  jag har haft en riktig skitdag ärligt talat. Ingenting har gått min väg och jag har varit stressad, irriterad och arg i snart 12 timmar :/ Vi vet ju att stress och ilska påverkar vårt blodsocker i negativ riktning check! Men idag fick jag en smärre chock när jag kom hem. Mitt blodsocker brukar ligga runt 4,1-4,5 vid sextiden på kvällen, but check this out….

Har aldrig mätt så högt! (Eller jo, en gång efter ett HIIT pass). Det är inget bra för kroppen att vara stressad och arg. Måste varva ner. Det här är en one-timer, men tänk på dom som ständigt stressar och är förbannade! Som ständigt håller blodsockret på en hög nivå på grund av detta. Toppa sedan med en dålig kosthållning och vi har ett major problem!

Dagens näringsintag har det  inte varit något fel på. Nu ska jag ta hand om en rostbiff jag haft i ugnen, sedan blir det till att packa träningsväskan och kolla igenom morgondagens upplägg. Sen blir det nedvarvning med en halvtimme på foamrollern. Tack för idag, hoppas på en bättre morgondag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *