Dag 4 - TUT träning med 9 reps

september 6, 2023 i Dagens matintag

Feeling high on life. Eller på ketoner? Det sägs ju att man blir euforisk 😉 Idag var det dags att TUTa ett 9 reps bröst/axel pass. Har inte kört med så många reps på väldigt, väldigt länge och det var inte helt enkelt att veta vad man skulle ta för vikter. La mig lite lågt på vissa, men det tar jag igen vid nästa 9-reps pass. Såhär såg dagens träning ut.

Har ganska nyligen börjat föra träningsdagbok igen. Har kört utan sedan i maj, eftersom jag inte tyckt mig behöva regga eftersom jag inte haft några direkta mål (mer än att hitta tillbaka och träna för att det är kul, inte för att minska i fettprocent.) Men nu kör vi igen!

Dagens matintag såg ut såhär:

Aminos innan morgonträningen.
Frukost: Testade att kombinera rökt makrill med rödbetssallad. Det var en hit 😀
Lunch: Grillad hamburgare med getost och coleslaw med solroskärnor.
Middag: Hel lyckat kylskåpsrens! Smörfräst zucchini spaghetti med stekta champinjoner, vitlök, purjo och stark gluten och sockerfri chorizo. Scramblade ner ett par ägg och toppade med getost. Yum!

Som avslutning blir det såklart en kopp te med kokosfett. I soffan, med en bok. Läser ni mycket? I do. Mest faktaböcker om kropp och hälsa. Har blivit mycket om hormoner, signalsubstanser, beroende och mag/tarm hälsa på sistone. Alltid lär man sig något nytt. Visste ni att bakteriedödande munskölj även tar död på de goda bakterierna i tarmen? Se där, man lär så länge man lever. Siss imon u guys!