Fiskpinnar LCHF style

Jag har provat massvis av olika paneringar, men den som är outstanding blir frasigast är den panering som består av….fläsksvålar!!! Man kan tänka sig att smaken ska tränga igenom, men den förblir helt anonym 😀

Har inga exakta mått, men till 4 portioner använde jag typs:
600 g torskfilé
1 ägg
100 g svålar
1/2 dl mandelmjöl
Salt, peppar
Smör

Dela filéerna i mindre bitar. Vispa upp ägget i en skål. Mixa svålarna i mixer och blanda sedan med mandelmjölet. Häll upp på en tallrik med lite högre kanter.

Vänd fisken i ägget, salta och peppra. Vänd därefter i svålblandningen. Stek i rikligt med smör eller kokosfett.

Servera med blomkålsmos och toppa moset med en klick smör. Gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *