Kropps-sammansättning pre experiment periodisk fasta

Hej hej!
Då kan vi köra igång på riktigt med det här lilla experimentet. Har dagsfärska siffror att utgå från 😀

Vikt: 61.2 kg
Fettprocent: 20.7%
Lean bodymass: 54.7 kg

Såhär är dagsformen. Och ja, det är viktigt med rätt belysning när man tar spännbilder 😉

PT:n var sådär thrilled över mitt PF projekt. Han hade hellre sett att jag hoppade på sista etappen på BSM, men det får vänta en månad. Han tyckte dock att det var intressant att se hur kroppsammansättningen kommer förändras, men jag skulle vara beredd på att förlora muskelmassa. Vi får se!

Blev introdcerad för ett nygammalt styrkeprogram idag, helkroppsprogram med dominanta dagar. Mer om detta vid ett senare tillfälle. Sedan jag började med GVT (lite drygt tre och en halv månad sen )har jag ökat my lean body mass med 2.7 kg! Känns hur bra som helst. Skulle va synd att förlora den igen.

Förresten, idag kunde jag ju stoltsera med att jag sovit bra och lagt mig i tid hela veckan. Synd då att jag ökat på de mätpunkter som visar på stress och dålig sömn. Fan alltså, BSM känns mer och mer flummigt. Men men, det är en annan historia och ett annat inlägg 🙂

Dagens mat i bilder. Kaffe är till frukost, wokade grönsaker, shiratakinudlar, kokosmjölk, röd curry, fishcakes och chilimajjo blev första målet. Dagens andra och sista mål blev chicken cordon bleu (sjuuuuuukt gott) majjobea och gigantish sallad.

Hinner inte babbla mer i kväll. Måste skriva klart ett kostschema för Matdagboken och finjustera några recept. Talk to you later!

4 reaktioner till “Kropps-sammansättning pre experiment periodisk fasta

  1. Kul att läsa om en lchf:are som tränar 🙂 Få lite inspiration! Jag älskar dina matbilder!
    Och vad snygg du är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *