The pills and formulas

mars 14, 2013 i Kosttillskott

Här har vi det tunga artilleriet. Jag är nu satt på ”The gut rebuilding protocol” i 21 dagar framöver. Det riktar in sig på att bygga upp och stärka mage/tarmflora, vilka ligger till grund för ett starkt immunförsvar, , minskade inflammationer och i vilken utsträckning vi kan ta upp näring. Man kan äta hur bra och ren mat som helst, men funkar inte mag/tarm-system som de ska så kan det kvitta.

Vi börjar med stora burken och arbetar oss igenom gänget från vänster till höger. Say hello to

L-glutamine: 20 gram/5 gånger per dag. 6 de dagar jag tränar. Blandas med 3-4 dl vatten. Är konstant mätt på grund av allt vatten jag bälgar i mig. L-glutamine är en aminosyra.

Inflam Px: 20 g per dag/40 g på träningsdagar, utblandat med vatten. Innehåller vitaminer, mineraler, örter och…….rice protein, rice syrup solids, rice bran - alltså en hel del skit och kolhydrater. Kommer behandla detta i ett separat inlägg.

Phyto Px: 5 g blandat med vatten som en post WO-dryck. Innehåller phytonutrienter (växtbaserade ämnen) från bland annat hallon, blåbär, gojibär, spirulina, grönt te, ingefära, morot och spenat.

Ultra HCI: Saltsyra och pepsin, ska hjälpa till med matsmältningen. 1 tablett 3 gånger om dan, i samband med måltid.

Uber GI: Mestadels vitamin E. 1 tablett 3 gånger om dan, i samband med måltid.

Omnizyme: En mix av enzymer. 4 tabletter 3 gånger om dagen, mellan måltiderna.

Omega-3: 3 tsk om dagen, efter måltid

En dagranson av piller