LCHF fläskpannkaka

OMG! What have I done to deserve this? Fläskpannkaka är sjukt gott! Och nu har jag äntligen hittat en variant som både smakar och ser bra ut! Sjunker inte ihop när man tar ut den ur ugnen. Airam har ispirerat till receptet, sedan har jag ändrat lite så det passar mig. Den här kommer jag lätt göra igen….och igen…och…

Jag använde mig av en ganska liten form 25×20 cm- därav höjden.

8 ägg
1.5 dl kesella
250 g keso
80 g riven ost
2 pkt knaperstekt bacon, även fettet som blir över ska användas
salt, peppar
lingon

Vispa ihop ägg och kesella. Rör ner keso, det stekta baconet samt fettet. Blanda till sist ner osten. Häll smeten i formen och grädda i 225 grader ca 20-25 minuter. Servera med lingon och bacon.

Husmanskost regerar!

2 reaktioner till “LCHF fläskpannkaka

  1. OH YES! Gudomligt god var denna, t.o.m 20 årige sonen säger: - MUMS.. denna vill jag lära mej göra! Och det är ett gott betyg för han är en gourmet.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *