I´m psyched!!!

Äntligen har den kommit!!! Jag har bestämt mig för att gå en kostrådgivarutbildning  och idag kom kursmaterialet. Har bara ögnat igenom den som hastigast, men shit o my God vad jag bara vill sätta mig ner och sträckläsa den!

Två kapitel kommer jag kasta mig över redan nu ikväll. Det ena är ”LCHF mat för en vältränad kropp” och det andra berör träningslära. Känns väldigt på tapeten med träningsläran.  Har fortfarande inte bestämt helt hundra hur jag ska lägga upp träningen de närmsta månaderna. Har mailat lite med PT:n, vad han anser, har kollat runt på olika träningssidor och bloggar och nu kommer boken  med ytterligare alternativ…Det blir en lååång kväll och jag räknar inte med många timmars sömn. Är som ett barn på julafton 🙂

Dags för soffa, grönt te och ”the book”! Bye bye, nu ska jag gå och grotta ner mig i styrketräning och LCHF. Fan vad jag gillar det!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 reaktioner till “I´m psyched!!!

 1. Kan inte bestämma mig för om jag ska hoppa på denna utbildning jag oxå??
  kostar ju lite o kommer jag att använda den mer förutom till mig själv??
  Men jag funderar allvarligt på att skaffa boken!! den kan jag ju ändå ha 🙂
  lycka till med utbildningen!! var ska du gå?

  1. Hallå!
   Boken verkar väldigt bra och precis som du säger kommer du garanterat ha användning för den oavsett om du väljer att gå utbildningen eller inte. Jag tänker hoppa på kursen i Malmö i höst. Har många och stora planer för vad jag vill göra av kunskapen när jag gått kursen. Vi får se om de håller 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *