Individuellt kost- och träningsschema 499:-

februari 20, 2016 i Jag dissar

Money money moneyFör ett tag sedan såg jag det här erbjudandet hos en relativt välkänd PT. Man skulle få ett individuellt kost- och träningsschema för en hel månad. Med tanke på att jag själv jobbar med att utföra personliga kostscheman fick jag inte ihop ekvationen hur det här paketet endast skulle kosta 499:-, de vill säga såvida man inte vill jobba många timmar gratis förstås. I paketet ingick (med mina önskemål inom parentes) 

  • Träningsupplägg för 4 veckor satta efter personliga mål (fettminskning)
  • Träningspass i pdf-form
  • Individuellt anspassat kostschema (paleo/LCHF)
  • Handbok

Som underlag fick jag svara på ungefär 15 frågor.  Inga frågor om träningsbakgrund eller träningsvana. Bara var jag tränade och hur många pass per veckan, samt hur många pass jag skulle hinna träna framöver, samt om jag ville träna hemma eller på gym. Ett par frågor om kost -om jag åt efter en speciell diet, om det var några livsmedel som jag absolut inte åt. Imponerande hur man kan göra ett individuellt kost och träningsschema baserat på så få frågor ;D

Anyways, jag fick mitt kost- och träningsschema och förstod genast hur det endast kunde kosta 499:-
Kostschemat bestod av hur en dags matintag såg ut och så skulle man äta månaden ut…
Havregrynsgröt till frukost
Torsk (alternativt kyckling), ris eller potatis och broccoli till lunch, middag och kvällsmat.
Däremellan en proteinshake och några riskakor, samt en kaseinpudding till kvällsmat.

Skrev tillbaka att jag önskat LCHF/paleokost och att jag inte åt spannmål eller mejeriprodukter. Då fick jag till svar att det här kostschemat var det som gav bäst effekt och att en väldigt känd LCHF profil hade lyckats bra med det här upplägget…Amen wow, då vill jag också :)
Svarade att jag ville ha ett schema anpassat efter LCHF/paleo och efter några dagars väntan och en påminnelse så fick jag äntligen mitt ”personliga” kostupplägg, som nu antagligen verkligen var personligt.
Jag ska inte gå in på träningsupplägget, men min åsikt är den att det inte var något för den som är träningsvan.

Jag var som sagt bara nyfiken på hur man för 499:- kan få ett individuellt kostupplägg och träningsschema när jag vet hur lång tid det tar att göra det här och arbetet som ligger bakom. Det är omöjligt att göra ett individuellt kost och träningsupplägg för 499:-, såvida man inte vill jobba många timmar gratis. Men förutsättningarna blir ju lite annorlunda om ett kostschema bara avser en dag ;D

Nån som är intresserad? Jag kan erbjuda den här tjänsten men jag tar bara 249:- eftersom träningsschema inte ingår ;D #köpintegrisenisäcken

 

 

 

  

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...