Som fångar med viss rätt till permission

Hillu! Det var ett tag sen. Är typ fast på en ö med usel uppkoppling. Och det är som bekant både bra och dåligt.Det här blir ännu ett reseinlägg. Händer inte så mycket annat runt mig just nu.

Men alltså, stället vi är på….Vi är som fångar på den här ön, med rätt till daglig permission under några timmar! Det gick nog lite snabbt när jag bokade det här hotellet. Det hade fått lysande recensioner på Tripadvisor och so far har detta stämt med tidigare hotell jag bokat, men inte i detta fallet.

Vi bor på en privat ö utanför Langkawi som heter Rebak Island. Här finns absolut ingenting att göra och det enda som finns på ön ör det här hotellet. Det är som att man är inlåst på en allinclusive resort, men inget är inclusive. Allt kostar, och det kostar mycket om man jämför med priserna på Langkawi. Mellan 3-5 gånger så mycket. Finns bara en restaurang och i den är det tänkt att man ska äta frukost, lunch och middag. Gillar man att vara inlåst och passa tider så är det här helt rätt ställe.

Man kan som sagt ta sig till ”fastlandet”. Det går privata båtar till och från ön, det är bara det att sista båten hem går 19.45. Detta gör att om man nu vill äta i stan så har många restarunganer knappt öppnat, plus att man måste anpassa sig så att man hinner med den där sista båten tillbka till Shutterisland, flåt Rebakisland. #inteallsbitter

Väl tillbaka på hotellet så kan man hinna med en drink i strandbaren som stänger 20.00…..Därefter dör hela stället, såvida man inte ska äta i restaurangen.

Har satt oss i lobbyn ett par kvällar för att få se lite folk. En kväll var där tre andra 😀 hahahaha! Plus den sorgliga hotellunderhållningen som är densamma varje kväll. Ett sugigt coverband.

Hahaha, det är helt sjukt det här. Tur att jag har ett roligt resesällskap i varje fall.

Skulle så gärna vilja lägga upp lite bilder härifrån från den fantastiskta stranden (not), men jag får vara glad om jag överhuvudtaget kan posta det här inlägget.

Hörs när jag är hemma i Sverige igen!

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *