+1,2 kg

oktober 19, 2014 i Carb nite

Gokvällen. Vilken supersöndag det varit idag! Regnat konstant vilket gjort mig helt apatisk och orkeslös. Har suttit i soffan hela  dagen lång iklädd mysbrallor och hoodie. Läst, surfat, jobbat lite och bokat flyg till vinter semestern 😀 vilket gjorde mig på tjockt mycket bättre humör. Men nog om det och tillbaka till gårdagens carbnite.

Gårdagens intag blev bra mycket bättre om man jämför med förra lördagen. Jasminris och bakad potatis stod för majoriteten av kolhydraterna, men jag lyckades även få i mig 150 gram half baked chocolate vanilla ice cream with fudge brownies and chunks och chocolate chip cookie dough från Ben & Jerrys. Oups. Det sjuka är att den inte var speciellt god men jag åt upp den i alla fall. Efteråt läste jag innehållsförteckningen och den hade jag klarat mig utan. Fi fan.

Jasminriset åt jag tillsammans med lite tacofärs och direkt efter, som en dessert, blev det glass gjord på banan, kokosmjölk och kakao. Fantastiskt god! Mitt BS tyckte inte det var lika häftigt och stack iväg till 8,5 för att två timmar senare vara nere på 6,6.
På kvällen bjöd syster på mat. Boeuf bourguignon och till detta bakad potatis!!! Jag smällde i mig en stor potatis och räknade med att BS skulle rusa i taket (med tanke på att bakad potatis är lika dåligt som vitt bröd) men get this- det gick aldrig högre än 5,3! Hur förklarar man detta?

Till dessert blev det glassen från Ben & Jerry och som grädde på moset två rutor marabou mjölkchoklad. Håller jag på att tappa det? Jag tror som såhär; jag har inte ätit ”trams” på hundra år. Nu öppnas en dörr där lite trams är tillåtet (majoriteten av kh ska fortfarande vara bra, dvs stärkelse). Då passar man på att snaska på sådant som förr tyckte var  gott, så som dumlekolor, Ben & Jerry och marabou choklad. Får se längre fram om jag har rätt. BS låg på 7,5 efter en timme och precis som förra gången somnade jag innan det var dags att mäta igen.

Gårdagens laddning resulterade i +1,2 kg på vågen. Vatten tänker jag. Finns det någon tjej därute som kört CNS? Skicka gärna en kommentar med vad du tyckte om upplägget och dina resultat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...