Leucin

oktober 14, 2014 i Carb nite

Idag har jag köpt mig en burk leucin i tron att jag ska bli biff :) Nä faktiskt inte därför. Som en del i the carbnite solution nämns leucin som ett trick att ta till för att få en bra insulin spike.  Jag tänker att det kan vara bra att ta till om man inte orkar/vill äta stora mängder kolhydrater under en carbnite. Lite mindre kolhydrater, 5 g leucin i samband med måltiden – spike!

Man kan också använda sig av leucin direkt efter ett träningspass då det är den mest uppbyggande aminosyran.  Är lite kluven till det här med tanke på att det ger ett rejält insulinpåslag – något som bör undvikas alla dagar besides carbnite. Fast den käre Kiefer vet antagligen vad han pratar om och han rekommenderar till och med det här, i alla fall om man tränar tidigt på morgonen och på fastande mage. Jag kommer antagligen ta leucin efter några pass, andra inte.

Vad tror ni om det här?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...