200 gram

oktober 12, 2014 i Carb nite

Jag överlevde kvällen Laughing! Kom nästan upp i 200 gram kh och det får man allt vara nöjd med. Valet av kh blev inte de bästa. Kanske att jag hinner sansa mig inför nästa nite. Jag Trodde att magen skulle slå bakut och klaga, men det gjorde den inte.  Han var tyst och snäll hela kvällen.

Jag började ladda redan vid halvfyra tiden med en sex bitars sushi. Hade köpt en nio bitars men det gick bara inte ner. Var tvungen till att dissekera bitarna, väga riset för sig och fisken för sig för att se energifördelning  och antal kh. En nio bitars sushi innehåller 240 gram kokt ris och 40(!!!) gram fisk. Vilket skämt! Till råga på allt var det inte speciellt gott. Sött ris bara. Det är rätt kul att jag minns sushi som väldigt gott. Det kan vi stryka från listan. BS rusade i taket och gick upp till 8,5 efter bara en timme och efter 2 timmar låg det fortfarande ganska högt – 7,7.

På kvällen gick vi ut och åt. Det blev en planka med pommes och lökring för min del. Det var en skum känsla. Onyttigt. Gott. Släpp det. Det är en kväll. Hjärnspöken. Så jag släppte det och åt mitt kött, mina pommes och den gigantiska lökringen. Måltiden innehöll mycket fett så BS höll sig inom hyfsade gränser. 4,9 efter 1 timme och 6,4 efter 2 timmar.

Tack vare att jag reggar all mat på Matdagboken.se får man en bra bild av det man stoppar i sig. Målet var att komma upp i minst 200 gram kh vilket lämnade plats för både mina efterlängtade dumle lakrits kolor och några riskakor. Kolorna var precis så goda som jag minns dem. Kunde ändå kontrollera mig och åt ”bara” 50 gram. Riskakorna var ingen hit. Fast sen åt jag ckså dem rätt upp och ner utan något pålägg. BS gick upp till 7,0 efter en timme och planen var att jag även skulle kollat det efter två timmar, men då sov jag Smile. Stora mängder kolhydrater har ju en sövande effekt.

Sov som en gris och vaknade pigg med en mage som inte alls var vidare stor. +0,9 kg på vågen, 6,4 i morgon BS. Väntat efter en carbnite. Mitt fasteblodsocker har förresten blivit lägre igen (bortsett från idag då såklart) och ligger numer under 5 varje morgon.

Nu är det tillbaka till max 30 gram kh per dag för att köra en ny carbnite på lördag. Kan hända att den kommer innehålla  hasselbackspotatis.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...