Semestertips mottages!

oktober 8, 2014 i Off topic

Finns det något bättre än att resa? Sitter som bäst och spånar på vinterns semester
och behöver lite tips och inspiration.
Att det blir Thailand är bestämt, samt att vi kommer utgå från Krabi eller Phuket. Tänker hålla oss i de krokarna samt närliggande öar. Vi planerar vara borta ca3,5 vecka, så det hade varit kul att åka runt lite. Inte för mycket dock, det är ju trots allt semester :) Har ni några tips på vart man bara måste åka och vad man absolut bör undvika?

Fantastic och jag backpackade i Thailand för femton år sedan och bodde på en del suspekta ställen. Vår första kväll hamnade vi på Khao san road och hamnade i ett pyttelitet rum, helt i trä (tänk bastu) utan några fönster. Klaustro!  Det enda som fanns i rummet var en skabbig, fläckig bäddmadrass som stod mitt på golvet. Nä fy fan!  Jag har blivit mer bekväm med åren och kräver lite högre standard nu för tiden n:)

Vad säger ni, vad får vi bara inte missa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...