I´m on a diet. Jag plastbantar.

juli 23, 2014 i Hälsa

Efter den upplysande och skrämmande podden med Chris Kresser var jag bara tvungen till att sanera ännu lite mer bland plastattiraljerna. Det är sannerligen inte gratis att byta ut plast mot rostfritt och glas, men det får lov att kosta. Det är ju en engångs kostnad och det handlar om hälsan. Man har ju bara en kropp, så det gäller att ta hand om den på bästa möjliga sätt.

Mycket av min mat förvarar jag i glasburkar, men det är inte speciellt praktiskt när man ska ta med sig dessa i form av lunhlådor. Tungt och även otympligt om man behöver många burkar. Igår bestämde jag mig för att beställa hem ett par olika lunch-låde alternativ i rostfritt stål för att testa vilket sort jag gillar bäst. Det blev även en ny sportflaska med (då den jag har är gjord av BPA-fri plast blääää) och lite annat smått och gott.

 

 

Vill du också plastbanta tycker jag att du ska göra ett besök hos laplandecostore.se där jag hittade mina grejer. Planen är att varje månad köpa till mer matförvaring och på sikt bli helt plastfri. Helt fri är kanske omöjligt, men så gott som i alla fall.