Egentid

april 7, 2014 i Hälsa

Jag älskar egentid! Och jag behöver egentid för att överhuvudtaget fungera. Tyvärr är det många som inte förstår det här och tycker att det är ett märkligt och ganska udda behov. But listen…man är omgiven av andra människor 24/7. Det är arbetskamrater, vänner, familj, gymbuddies och totala främlingar. Man matas med intryck och ljud under i alla fall 16 av dygnets timmar. Vi ska leva upp till vissa krav på våra arbetsplatser, vi ska hinna med våra nära och kära, vi ska handla mat och sköta våra vardagsbestyr och någonstans mitt i allt det där så ska du helst hinna med dig själv också (nu är jag förvisso ganska bra på det)….

Egentid!!!

För mig är det här oerhört viktigt! Att få vara ensam. Att få stänga av och koppla bort alla måsten och borden och bara tänka på mig själv! Bara göra sådant som jag har lust med. Totalt kravlöst – inte behöva anpassa mig det minsta. Bara vara. Jag behöver den här tiden för att orka göra allt det där andra.  Det är väl inte för mycket begärt?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...