Honey´s I´m home!

Brun som en pepparkaka, grymt utvilad och tre och ett halvt kilo tyngre hahaha! Kombinationen av typs noll rörelse, vågrät position 16 timmar per dag, mycket mat och aningens för mycket cava och rosé sätter sina spår. Men vad gör det när jag har fått se sol och blå himmel, avnjutit mycket och god mat, samt spenderat 24/7 med mannen i mitt liv. Inte så illa.

Om jag ska sammanfatta ön (Sal) på med några få ord blir det kargt, blåsigt, mycket fisk och skaldjur, charmigt, sjukt billigt - och absolut ingenting att göra (förutom att kite-surfa). Lata dagar och inaktivitet är vad som gäller. No stress. Var svårt till en början, men jag acklimatiserade mig mer än väl. På gott och ont vill säga 😉

Så nu sitter jag här med min ballongmage och smider tränings och kost-planer inför framtiden. Före semestern var jag inne på att köra igång med ett nytt träningsupplägg men har omvärderat. Jag gillar få och komplexa övningar, men är för små variationer av dessa. Därför kör jag på med mitt gamla upplägg, men kommer göra några små förändringar. Återkommer med vilka.

Vad gäller kosten kommer jag fortsätta på inslagen bana, LCHF med mindre mejerier, Paleo med mindre frukt, mer (men inte mycket mer) kolhydrater på träningsdagar. Ska testa timing av mat/träning, samt lägga till en fastedag per vecka. Målet med detta är att snabbt komma i form samt att se hur ett ökat intag av kolhydrater och vad timing har för effekt på dett. Med facit i hand gick jag ner mest i fettprocent ökade i muskelmassa under den månad jag körde BSM (biosignature modulation) och ökade mitt kolhydratintag till ungefär 60-70 gram per dag. Om det var tillskotten jag tog, eller kombon av dessa och det ökade intaget av kolhydrater får jag låta vara osagt -men jag tänker testa samma upplägg igen.

Nog babblat för idag, nu väntar film med Fantastic. Hörs imon igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *