Tomt gym och en 3-rätters middag

januari 5, 2014 i Träning

           

 

Hoho! Var är ni? Inga nyårslöften som ska infrias? Det ekade tomt på gymmet i fredags. Förvisso var jag där runt åtta på morgonen och de flesta tränar väl eftermiddag eller kväll. Jaja, inte mig emot att ha hela gymmet för mig själv 😀 Körde bröst och armar. Det smärtar fortfarande i armarna, två dagar senare. Inte så konstigt med tanke på att det är drygt tre veckor sedan jag tränade dem. Grymt mycket svagare. Slutar aldrig förvånas över hur snabbt man tappar det. En annan trevlig sak som hänt på  SATS de veckor jag var borta är den här lilla vuxen lekplatsen:

Här kommer jag ha mycket skoj! Är sugen på att gå armgång, men vet inte om armarna håller mig  med tanke på värken 😀 Ska i alla fall ta mig dit och köra rygg idag. Tror att det får bli lite senare idag. Tänker äta innan träning för första gången på hundra år. Jag vet ju hur det är att träna på fastande mage – men har inte en susning om hur det är the other way around. Märker ni någon skillnad? Egentligen tror jag att jag har energi över så det räcker från igår….Var sugen på att stå i köket (det kan vara terapi för mig) och dona, så det blev att bjuda hit syrran med familj på en 3-rätters.

Till förrätt gjorde jag carpaccio (skulle kunna äta detta varje dag för resten av mitt liv) på oxfilé från Tolånga. Vilket kött! Lagrad parmesan, ruccola, rostade pinjenötter, flingsalt och olivolja. Älskar den här rätten!

Huvudrätten blev LCHF pasta med kräftstjärtar i het saffranssås. Älskar den med 😀

Desserten blev lite misslyckad. Den smakade gott, men visionen var att få till en kladdkaka. Det gick sådär. Mindre tid i ugnen nästa gång, så är vi hemma. Till detta blev det en grädd/färskost/creme fraîche röra med apelsinsmak. Delish!

Tror jag ska bege mig ut på en promme för att få mig lite frisk luft. Skittråkigt väder. Fast vem bryr sig – för om 9 dagar bär det av till sooooolen 😀 Ha en fin söndag! Kan hända jag vi hörs redan senare idag. Til then, ta-ta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...