Dag 23 - styrketräning och lågkolhydratkost…

…a match mede in heaven!

Morgonen bjöd på ett härligt benpass. Ni går väl djupt när ni gör era squats? Har ni testat skillnaden på vanliga respektive sumo squats? Sumo tar mer på insidan av låren, vilket brukar vara ett område de flesta vill tona till. Om ni inte redan gör det så kör några squats med stången på ryggen (back squats) och kör några med stången framtill (front squats). Stärker och tar lite olika på musklerna i bålen. En av de värsta, men även en av de bästa lår/rumpövningarna enligt mig är viktade enbens utfall på bänk. Viktigt är att inte stödja för mycket på det vilande benet, utan verkligen tänka på att det är det arbetande benet som ska bära kroppen. Känns garanterar i rumpan och baksidan av låren. Istället för benpress blev det en kroppsövning - enbens brygga på upp och nervänd bosuboll. Även den känns på baksidan av låren.

Pre work out blev det aminos och kaffe med MCT.
Frukosten: Var så jäkla god så jag skulle kunna äta dubbelt upp! Blandade ålmal med smör och till detta blev det ruccola, avocado och ett kokt ägg.
Lunch: Fisk/räk-biffar, extra räkor, wokade grönsaker och sjuuukt stark chilimajjo!
Middag: Var helt oinspirerad och inte sugen på något. Det blev en rostad dubbelmacka med mycket smör, pesto, ruccola, skinka, chèvre, salami och lättorkade körsbärstomater. Det blev inte så dumt 🙂

Nu ska jag ta och läsa hela rapporten från SBU. Talk to you later gater.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *