Dag 13 – ryggträning och kött

september 14, 2013 i Dagens matintag

Varför blir jag yr när jag gör RDL? Inte under lyftet, utan efter. Det går över hyfsat snabbt, men vad handlar det om?

Inledde morgonen med kaffe och MCT, sedan a-aminos-a-a-aminos. Börjar gilla smaken, helt sjukt!
Till frukost blev det två kokta ägg, mosade med dill och smör. Rökt makrill och avocado.
Lunch: Gulaschgryta med tillsatt smör för att få upp fetthalten.
Middag: OMG! Fantastic stod för matlagningen och bjöd på angus ryggbiff med kappa, kryddsmör, rättikagratäng, stekta champinjoner och bacon. To die for!

Köttet kom från Sunnantorp gård, en ekologisk KRAV godkänd gård där djuren betar fritt under sommaren och äter ensilage från den egna gården under vintern. Inget kraftfoder eller GMO skit här inte 😀 Det är skillnad på kött och kött – och jag betalar mer än gärna för bra råvaror som produceras på ett hållbart sätt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...