Gymtroll och gymprinsessor

augusti 31, 2013 i Off topic

Jag försöker verkligen att mind my own business och bryr mig för det mesta inte om hur folk ser ut och beter sig på gymmet.  Men igår var jag med om en för mig helt ny upplevelse.  Jag hade mitt första möte med en gymprinsessa :) Följande utspelar sig ungefär 7.45 på morgonen, i omklädningsrummet på SATS.

Hade precis avslutat morgonens pass och stod och tömde vattenflaskan i vasken.  Mot mig kommer en superfräsch tjej, håret tuperat och stylat i en snygg tofs (varje hårstrå på rätt plats) och full make up! Hon går fram till spegeln och kollar så att hon inte har några mascara kluttar på ögonlocken. Check! Inga kluttar. Avslutningsvis och som pricken över i:et  tar hon på sig ett starkt rosafärgat läppglans. LÄPPGLANS? Där brast det för mig. Alltså jag sa ingenting, men jag tror att jag gapade av förvåning. Kanske att gymprinsessan har ett tight schema och måste göra sig fin innan hon börjar träna, då tiden inte räcker till efteråt, men läppglans…..det hinnner  man  väl ändå ta på sig efter träningen 😀

Själv liknar jag nog mer ett gymtroll. Alltså jag är hel och ren, men håret har jag i  en slarvig tofs och jag är ganska så säker på att jag ligger inne med  en look som säger ”nyvaken” (som jag förvisso försöker dölja genom att ta på mig mascara….pre workout. ). Det hade inte funkat att fixa hår och smink innan träning för min del. Det hade inte suttit på samma plats efteråt, med tanke på hur jag skuttar runt och svettas under mina pass. Undrar så hur och vad en gymprinsessa tränar?

Fixar ni er innan träning?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...