Ingen bra träningsdag

juli 24, 2013 i Träning

Efter en lång morgonpromme smet jag in på SATS för att avsluta med lite bröst och triceps. Hade tänkt att jag skulle köra bänkpress, push-ups och dips. När jag kom in var alla pressarna upptagna (!) så då bestämde jag mig för att gå ut med armhävningarna som första övning. Efter 5 armhävningar kommer den igen. Huvudvärken. Inte värsta starkaste, men nog för att man ska sluta. WTF!

Sittande bänkpressen är ledig och tänker att jag provar lyckan där i stället. Inte med så mycket vikt dock. 30 kilo, långsamma rörelser – men no. Starkare huvudvärk, på exakt samma ställe.  Blir typs lite yr fastän att jag sitter ner! Gillar inte det här. Alls. Provar liggande press med hantlar för att se hur det känns – ganska bra. Jag kör alltså inte en massa sets, provar ett set av var för att se hur det känns. 

Det blir nog till att ligga lite lågt med styrketräningen. Det lär bli mer promenader, fokus på bra mat, boosta med tillskott, mycket sömn och mycket vila. 

Det senare är jag för tillfället ganska  bra på. Ligger på bryggan och läser minst fyra timmar om dan. Semestermode :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...