LCHF kanel-pannkaka med smör och blandade nötter

Det här är en tjock, lite seg pannkaka 😀 Kan tänka mig att den inte faller alla i smaken, but I love!

Till 1 portion behövs:
2 ägg
2 msk kesella eller créme fraiche
1 msk fiberhusk
en nypa salt
kanel
kokosfett
smör
blandade nötter

Vispa ihop ägg och kesella och vispa sedan ner husk, salt och kanel. Låt svälla 5 minuter.

Smält rikligt med kokosfett (eller smör) i en stekpanna och vänd ner smeten i denna. Tryck inte ut den så mycket, utan låt den ligga och sätta sig ett par minuter. Vänd sedan och platta ut den med stekspaden till en pannkaka som mäter typs 20 cm i diameter. Stek tills din fått fin färg. Låt svalna något på en tallrik innan du brer på smör och toppar med blandande nötter. Rostade blandade nötter är ännu godare.

2 reaktioner till “LCHF kanel-pannkaka med smör och blandade nötter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *