Glad (nästan sockerfri) påsk!

mars 29, 2013 i LCHF

Påsken är för många synonymt med sötsaker och godis. Det är lätt att man ”unnar” sig och låter både det ena och det andra slinka ner. Visst ska man unna sig. Frågan är bara vad och hur mycket, och om man är beredd att betala baksmällan och priset. För min egen del har jag slutat ”unna” mig saker som ger mig tillfredsställelse för stunden, men som i gengäld väcker många och långa negativa tankar och processer i kropp och hjärna. Det är inte värt det. Det kostar mer än det smakar.

De här galet goda null , kan jag äta med gott samvete (förutsatt att jag håller mig till en eller ett par 😉 och vid väl valda tillfällen såklart. Innehåller bara nötter, frön, mörk choklad, kokosfett och flingsalt.

Glad påsk på er!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...