Kokospannkaka med kanel och bär – LCHF

Okej, here we go! Pannkaka är inget jag brukar äta till frukost. Speciellt inte i denna smak-kombo. What to do?

Till en port tog jag:
2 ägg
2 msk riven kokos
2 msk kesella
kanel
smör, eller kokosfett
blåbär
vinbär
keso

Smält smör eller kokosfett i en stekpanna. Vispa ihop ägg, kokos, kesella och kanel. Stek på ganska hög värme till den går att vända. Häll sedan på bär, släng på lite keso, krydda med ännu mer kanel (got to love that) och rulla sedan ihop pannkakan till en rulle. Smidigt även för den som är på språng. Just wrap it and go! Funkar även bra som mellis för den som vill ha ett sådant.

La för skojs skull in ingredienserna på Matdagboken och blev nöjd över fördelningen.

Fett: 41 g
Protein: 27 g
Carbs: 5 g
Kcal: 514

Hur gott? Ganska gott. 3 av 5 möjliga, så den går att jobba på. Mätt i nästan 5 timmar. We like!

;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En reaktion till “Kokospannkaka med kanel och bär – LCHF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *