Resultat från senaste testrundan med PT:n

augusti 8, 2012 i Mått och vikt

The push ups, leg presses och de assisterade chinsen ska man göra så många man pallar på en minut. Det blev små förbättringar på  4 utav 5 möjliga. Till chinsens ”försvar” – har inte gjort chins på typs ett halvår….(Ååååååh vad jag inte gillar att göra dåligt ifrån mig!)

Ja…vad säger man om måtten? Ökat i omfång på vissa och minskat på vissa. Gladast över minskningen runt höfterna – mindre glad över ökningen runt bröstet…Biff…

Upp 3.8 kg.  Fettprocenten visade på 25% (!!!), men PT:n trodde inte att det stämde. Ny mätning i morgon innan vi kör igång med nya träningsupplägget. Det känns sjukt att fettprocenten skulle ha gått upp, när musklerna har blivit mer synliga. Det går bara inte! Då dör jag!

Är jag en sån där som har helt skev kroppsuppfattning? Känner mig som 20%, men är 25%? Ha ha ha, det brukar i och för sig vara på andra hållet, att man tror att man är större än vad man egentligen är, ha ha ha. Well, vi får se. Inväntar morgondagens resultat. Nu blir det soffhäng med Fantastic. Ska lyxa till det med en kopp te och kokosolja. Mannen  kör på pistagenötter och öl :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...