Push it to the limit

maj 29, 2012 i PT träning

Dålig dag idag. Har varit off hela dagen, småsur och snäsig. Helt utan anledning också! Var till och med helt osugen på att PT träna, vilket aldrig hänt tidigare. Så, en ganska sur tjej släpar sig till gymmet, värmer upp - berättar för mr PT om dagsformen, varpå han säger -”You probably need a good workout. Let´s push some limits today.”

Hm…Var inte alls sugen på att tänja på några gränser, men damn!!! Det är något som bara slår på när jag väl börjar! Det gör inte saken sämre att man har en PT som hetsar och pushar på hela tiden. Man blir lite som en unge, typs ”jag ska fan visa dig att jag kan det här”. (Skitful bild :D)

Först körde vi knäböj och boxjumps. Som vanligt en långsam kontrollerad övning följt av en snabb explosiv en. Som extra krydda drog han ner vilotiden mellan seten - but I fixade det! Mohoho, vad säger du nu då?

Bäst idag var nog ändå den lutade hantelpressen där jag klarade 8 reps x 4 set med 14 kg hantlar. Sista setet blev det bara 6 reps, men ändå! Bättre än innan skadan!

Vi körde lite andra övningar och avslutade med en som jag bara avskyr. Antagligen för att jag är kass på den. Benen blir tunga som bly, hjärtat slår i 190 och helst av allt vill jag bara spy. Plate pushes…Man slår in viktskivor i en handduk och sedan föser man dom framför sig och springer som en idiot. Små, äckliga, snabba steg - fram och tillbaka….Flera gånger om.

Jag brukar säga till mr PT att jag tycker själv att jag är en väldigt medgörlig och öppen klient. Säger ja och javisst till precis allting han säger att jag ska göra. Så även idag, när han tyckte att jag skulle springa en tredje runda….But - today I told him att det kommer en dag, då jag bara kommer säga NEJ! Gör det själv för fan (och så ska jag vända på klacken och bara gå.)

Mohoho, jätterolig tjej här :D. Anyways, dagen blev med facit i hand riktigt bra. När jag lämnade gymmet var det med ett leende på läpparna. Det och en darrig kropp. Shit vad jag gillar att träna. Det är fan det bästa som finns!