Back in business!

februari 21, 2012 i Hälsa

Sådärja!!! Då var man hemma igen från två fantastiska veckor i solen. Batterierna är laddade till max och jag är redo att möta vardagen igen. Känner fortfarande av tidsomställningen. Somnade vid 22 igår men vaknar vid midnatt. Klarvaken fram till fem på morgonen. Lyckas till slut somna och sover till två på eftermiddagen!!!!!!! Helt fel, totalt förvirrat. Som tur är börjar jag inte jobba förrän på torsdag, så jag har ännu en dag på mig att ”ställa om klockan”.

JAG VILL TRÄNA! Det blev inte så mycket av det under semestern. Var riktigt kass i luftrören den första veckan, så då blev det ingen träning alls. Andra veckan var jag ute på pw två gånger och körde ett lättare pass med fria vikter en halvtimme. Inte mycket action alls. Kroppen skriker just nu efter att få röra på sig och bli slutkörd. Och det ska den - imorgon.

I kväll ska jag maila PT:n om hur vi ska lägga upp min träning under de tre närmsta månaderna. Jag har många visioner och mål för hur jag vill att kroppen ska se ut när vi är klara, magrutor gäller fortfarande ;), men vill såklart att hela kroppen ska vara stark, tight och välmående. Ska bli spännande att se vad han har för planer inför detta.

Välmående kropp…Shit vad jag har läst böcker under denna semester! Kolesterol, mättat fett,stress, hormoner, cancer, kost, träning är några av de ämnen jag har läst på om. Ju mer jag läser, desto mer förstår jag hur j-a viktig kosten är för en lång och god hälsa. Vad du stoppar i dig spelar stor roll för hur din framtid kommer att se ut. Sen gäller det såklart att ta hand om sig på flera sätt. Stressa minimalt, sova bra, träna och se till att man trivs med sin omgivning. Ha ha ha, låter som om jag fått en uppenbarelse! Men ja, lite på den vägen är det nog. Allt hör liksom ihopa. Man har bara ett liv och en kropp. För mig spelar det stor roll att det blir ett långt och friskt sådant.

Skönt att vara tillbaka framför sin egna dator! Missed u bitch 😉