LCHF rostbröd

Har hittat det här fantastiska receptet på MariannsLCHF. Det blir ca 14-18 skivor.

10 ägg

50 g smör

1 tsk salt

1.5-2 dl kokosnöjmjöl Aman Prana (funkar inte med nåt annat)

1-2 tsk bakpulver

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggen pösigt. Smält smöret och häll det i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna för sig och häll sedan dessa i smeten. Häll blandningen i en bakplåtspappersklädd form (rekommenderas verkligen då smeten ”sätter” sig i formen annars.) Toppa med vallmofrön. Grädda mitt i ugnen 35 min.

När man ska rosta skivorna, gör detta på högsta värme och gör det två gånger. (Ha lite koll dock). Himmelskt med smör och ost!

5 reaktioner till “LCHF rostbröd

  1. Pingback: Fredag, middag & myskväll | J(e)ntan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *