Grymt pass!

Jag visste det! Efter min stadiga frukost i morse kände jag bara på mig att det skulle bli ett grymt styrketräningspass, och jepps, så blev det! Har en hatkärlek till armhävningar. Dom har aldrig varit min starka sida, men vill va bra på det för jag tycker det är tufft. Jag menar riktiga armhävningar nu, inga tjej pushups på knäna här inte. Anyways, idag klarade jag 15×3!!! Personbästa! Kommer kännas riktigt bra när jag fixar 20X3. Har ingen referensram om det är bra eller inte, men det kan kvitta för jag är sjuuuukt nöjd!

Blev även personligt rekord på marklyft med raka ben! 60 kg x 10 x 3!!! Det känns som att jag skulle klara en högre vikt rent styrkemässigt i benen, men armarna/händerna säger nej. Inte ens mina nördiga handskar hjälper mig här…What to do? Skulle bra gärna vilja veta.

Man blir pepp när man klarar mer än förväntat. Mycket handlar om inställning, och kosten spelar absolut en stor roll ( tänker på stadiga frukosten…igen…) Idag kändes det bara bra redan från start. Hade massor av energi och kände mig…stark liksom. Can´t wait till nästa pass. Då ska jag öka antal kg på fler av övningarna. It´s a deal missy!

Dagens pass får tummen upp och 5 guldstjärnor!

(Sorry for the posh ansiktsuttryck 🙂 Va inte riktigt meningen )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *